Prezentarea proiectului

Solutia propusa a fost elaborata pe baza experientei extinse a Consortiului in asistenta medicala si asigurari de sanatate si in particular in domeniul spitalicesc si a fost proiectata pentru a asigura cea mai buna eficienta si fiabilitate pentru Spitalul Orasenesc Targu Bujor.

Sistemul Informatic Integrat Medical propus se bazeaza pe analiza atenta a cerintelor complexe de operare si administrare, sistemul fiind adaptat astfel incat sa corespunda si sa satisfaca cerintele si constrangerile Spitalului Orasenesc Targu Bujor.

Spitalele trebuie sa decida si sa actioneze in conditiile existentei unui punct de cotitura tehnologica privind strategia informatica, avand in vedere schimbarile radicale in domeniul tehnologiei informatiei sia comunicatiilor. Consortiul are placerea de a oferi un produs de clasa mondiala pentru a raspunde acestei schimbari.

Solutia oferita este construita pe o tehnologie de nivel mondial cu garantia de a o pastra “evergreen”. Consortiul asigura suport tehnic si mentenanta continue prin intermediul birourilor locale si a partenerilor internationali. De asemenea, Consortiul asigura update-uri regulate ale solutiei functie de contractul de mentenanta semnat intre parti. 

Noutăţi

01.11.2017Conferinte Medicale
15.12.2016GHID DE DIAGNOSTIC, TRATAMENT ȘI PREVENIRE A INFECȚIILOR DETERMINATE DE CLOSTRIDIUM DIFFICILE  Protocolul elaborat de Subcomisia de Control al Rezistenței Microbiene, care a fost difuzat către spitale prin intermediul Direcțiilor de Sănătate Publică în iunie 2016